درباره وبلاگ ![]() سلامی چو بوی خوش هیدروکربن های آروماتیک! اینجانب علی باقرپور رتبه 61 کنکور و فارغ التحصیل ارشد شیمی کاربردی از دانشگاه امیرکبیر با پنج سال سابقه مشاوره، دوره های مختلف مشاوره تحصیلی و شغلی را از اساتید دانشگاه های مختلف در رشته های روانشناسی، مشاوره، علوم تربیتی، برنامه ریزی درسی و مدیریت آموزشی گذرانده ام. سایت تخصصی مشاوره: www.alibagherpour.ir موضوعات
کنکور ارشد مجموعه شیمی برچسب:تفاوت بین چای سبز و سیاه, :: :: نويسنده : علی باقرپور
تفاوت بین چای سبز و سیاه در نحوه عمل آوری آنهاست. برگهای تازه چای كمی بخار داده میشود و سپس به سرعت در چای سبز خشكانده میشود. این عمل از كنش آنزیمها در متلاشی كردن مواد غذایی و مغزی موجود در چای بنام "پلی فنول" كه عناصر ضد سرطانی چای سبز محسوب میشوند، پیشگیری می كند. پلی فنول چای سبز حتی در مقایسه با ویتامین های C و E ضد اكسید كننده بهتری است. چای سبز برای سیستم هاضمه شما نیز مفید است. چای سبز سبب میشود كه روشنتر فكر كنید و حتی قوه بینایی شما را نیز تقویت می كند. این گیاه رگها را تقویت و از تجمع چربیهای زیاد در خون جلوگیری می كند. این گیاه خلط را از گلوی ملتهب پاك و اثر مواد سمی را خنثی می كند. "تانین" موجود در این گیاه می تواند از تداوم اسهال جلوگیری كند. اگر در صدد افزایش میزان تانین در چای هستید، بگذارید بیشتر دم بكشد.
ادامه مطلب ... برچسب:, :: :: نويسنده : علی باقرپور
چای حاوی آنتی اکسیدان هایی قوی به نام فلاوُنوئید است. آنتی اکسیدان ها از ایجاد آسیب های درونی سلول ها ناشی از وجود رادیکال های آزاد پیشگیری کرده و از بروز انواع سرطان ها جلوگیری می کند.
ادامه مطلب ... برچسب:بطریهای پلاستیکی یکبار مصرف, :: :: نويسنده : علی باقرپور
در سالهای اخیر مصرف نوشیدنی بخصوص آب از طریق بطریهای پلاستیکی یکبار مصرف در جهان افزایش شدیدی یافته است. بدین منظور سالانه صدها میلیون بطری پلاستیکی برای آب و انواع نوشیدنیهای دیگر در سراسر جهان تولید و به فروش میرسند. برای تولید این بطریها نفت خام زیادی مصرف میشود. این بطریهای پلاستیکی بخاطر قابلیتهایی چون "سبک و نشکن" بودن بسیار محبوب هستند. اما بعد از پایان نوشیدنی چه بر سر بطری میآید؟
ادامه مطلب ... برچسب:, :: :: نويسنده : علی باقرپور
در این مبحث برای هر ماده غذایی طبعی در نظر گرفته شده است. در واقع مفهوم گرمی و سردی غذا آن است که آن غذا، گرمتر یا سردتر از بدن انسان است و بسته به مزاج مصرفکننده، تأثیراتی را در بدن فرد ایجاد میکند. از آنجایی که حفظ تعادل مزاج ضامن سلامتی است، دریافت غذاهای سرد و گرم باید متناسب با مزاج افراد صورت گیرد، به عنوان مثال مزاج سرد با دریافت غذاهای گرم به تعادل خود نزدیک میشود. قبل از وارد شدن به این بحث لازم است مختصری راجع به مزاجهای چندگانه افراد صحبت کنیم: ادامه مطلب ... برچسب:, :: :: نويسنده : علی باقرپور
اصطلاح "افزودنی مواد غذایی" معمولاً برای توصیف ماده ی شیمیایی به کار می رود که به طور طبیعی در مواد غذایی وجود ندارد. استفاده از بیشتر افزودنیهای زیر به دلیل مضراتی که دارند، غیرمجاز شناخته شده است. 1- مواد رنگی مصنوعی اغلب مواد رنگی مورد استفاده برای غذاها جزء رنگ های مصنوعی می باشند. متجاوز از چندین دهه است که سمیت و سرطان زا بودن این رنگ ها مورد بحث قرار گرفته است و چندین نوع آن ممنوع اعلام شده است. در صورت امکان باید از غذاهای بدون رنگ استفاده شود. مورد استفاده ی آنها غالباً در غذاهایی است که ارزش تغذیهای چندانی ندارند و متأسفانه کودکان نیز خیلی از آنها استفاده می کنند. همانند آدامسها، پاستیلها، آب میوهها و ... . ادامه مطلب ... برچسب:, :: :: نويسنده : علی باقرپور
طبع گرم به معنای آن است که چه میزان انرژی در مواد و عناصر وجود دارد، اگر مواد غذایی دارای عناصر فعال و پرانرژی باشند مانند قندها، چربیها و پروتئین، این مواد دارای طبع گرم است. به طور کلی مواد انرژیزا دارای طبع گرم است و موادی که دیرهضم بوده و مدت زمانی طول میکشد تا انرژی آن به دست آید، دارای طبع سرد است. از طرفی موادی که بلافاصله بعد از ورود به بدن باعث ایجاد و تولید آنزیمهای فعال میشود، دارای طبع گرم است و موادی که دیرتر این کار را انجام میدهد، دارای طبع سرد است. موادی که کبد را فعال میکنند، دارای طبع گرم بوده و موادی که کبد را آرام میکند، طبع سرد دارد. موادی که باعث تولید و ترشح صفرا میشود، دارای طبع گرم است و موادی که نیاز به صفرا نداشته و نیاز به سودا و اسید دارد، دارای طبع سرد است. ادامه مطلب ... برچسب:, :: :: نويسنده : علی باقرپور
مصرف کنندگان قليان سالم تر از کساني که سيگار مي کشند، نيستند. دود حاصل از مصرف آن حاوي مقدار زيادي ترکيبات سمي از جمله منوکسيد کربن، فلزات سنگين و مواد شيميايي سرطان زا مي باشد. از نظر ميزان مواجه و استنشاق دود، هر فرد مصرف کننده قليان در هر وعده تقریبا معادل 100 نخ سيگار، دود دريافت میکند. ادامه مطلب ... برچسب:, :: :: نويسنده : علی باقرپور
سیگار حاوی 4000 نوع ماده شیمیایی می باشد و بیش از 80 ماده سرطانزا دارد، که بسیاری از آنها در زمان روشن کردن و کشیدن سیگار تولید می شوند. لازم به ذکر است حرارت تولید شده در نوک سیگار روشن بالغ بر 900 درجه سانتی گراد می باشد که این حرارت بالا خود موجب تولید بسیاری از ترکیبات شیمیایی دیگر می باشد. در ادامه تعدادی از ترکیبات شناخته شده و مهم سیگار معرفی می گردد. ادامه مطلب ... برچسب:, :: :: نويسنده : علی باقرپور
برچسب:پاورپوینت zoom برای درک اندازه ها,نانو,آنگستروم,پیکومتر,فنتومتر,آتومتر, :: :: نويسنده : علی باقرپور
سفری به اعماق پروتون برای درک اندازه های نانو، آنگستروم، پیکومتر، فنتومتر و آتومتر و... برای دانلود این پاورپوینت زیبا در اینجا کلیک کنید. برچسب:شیمی طنز, :: :: نويسنده : علی باقرپور
تعریف شاخه های مختلف شیمی: شیمی فیزیک: تلاش مذبوحانه برای به کار بردن عبارت y=mx+b در مورد هر پدیده ای در جهان
شیمی آلی: تلاش برای تبدیل ترکیبات بدبو به مقاله های تروتمیز در مجله ها
شیمی معدنی: تلاش برای مفید نشون دادن چیزهایی که بعد از استفاده ی شیمی دانان آلی و تجزیه از جدول تناوبی باقی می مونه
مهندسی شیمی: تلاش برای پول درآوردن از کارهایی که شیمی دانان آلی، معدنی و تجزیه صرفا برای تفریح انجام میدن.
ادامه مطلب ... برچسب:پاورپوینت کاربرد طیف سنجی در شیمی آلی, :: :: نويسنده : علی باقرپور
برچسب:, :: :: نويسنده : علی باقرپور
نرم افزار زیر بر روی گوشی هایی که از جاوا (JAVA) پشتیبانی می کنند قابل اجرا می باشد. بنابراین اکثر گوشی های نوکیا، سونی اریکسون، سامسونگ، موتورولا و ... (البته غیر از گوشی های خیلی قدیمی) قابلیت نصب و اجرای این برنامه را دارند. تنها کافیست با استفاده از کابل یا بلوتوث یا رم ریدر فایل نصب نرم افزار را به گوشی منتقل کرده و آن را داخل گوشی اجرا کرده و نصب نمایید. بنابراین می توانید یک جدول تناوبی همیشه همراه خود داشته باشد. در این نرم افزار می توانید با مرور در جدول تناوبی اطلاعاتی از قبیل نام، عدد اتمی، جرم مولی، آرایش الکترونی، حالت های اکسایش، ساختار بلوری، چگالی، شعاع اتمی، شعاع کوالانسی، نخستین انرژی یونش، الکترونگاتیوی، هدایت الکتریکی، هدایت گرمایی، نقطه ذوب و جوش، گرمای نهان تبخیر و ذوب، ظرفیت گرمایی ویژه و ... را در مورد عناصر مختلف به دست آورید:
برچسب:, :: :: نويسنده : علی باقرپور
برای کنکور لازم است بدانیم که طراحان سوال چه جور سوالاتی و از کدام بخشهای کتاب طراحی می کنند. این نکته به درس خواندن ما جهت می دهد. فقط کمی حوصله کنید و همه تحلیل ها را که در ادامه مطلب آمده، بخوانید و بعد تست های کنکور چند سال اخیر را بزنید. با کمی تغییر و خلاقیت میتونید بیشتر تستهای کنکور امسال را حدس بزنید... ادامه مطلب ... كاملترين و مناسبترين تعريف خوردگي ، تخريب يا فاسد شدن مواد در اثر واكنش با محيط اطراف ميباشد. خوردگي محدود به فلزات نيست، بلكه منظور از كلمه ي مواد ، فلزات و غير فلزاتي مانند پليمرها، مواد نسوز ، مواد مركب، چوب و سراميك ها مي باشند. دو کتاب خوب در زمینه خوردگی : مهندسی خوردگی : مارس.جي. فونتانا - مترجم: احمد ساعتچي – ناشر : جهاد دانشگاهي، واحد صنعتي اصفهان برای کنکور کارشناسی ارشد شیمی کاربردی پیشنهاد میکنم فصل های 6،3،2 و مخصوصا 10،9 این کتاب رو مطالعه کنید البته لازم نیست نکات زیادی که در مورد انواع خوردگی و روش های جلوگیری از آنها وجود دارد حفظ کنید بلکه فقط اصول کلی آن را یاد بگیرید و بیشتر وقت خود را برای فصول 10،9 بگذارید چون بیشتر سوالات کنکور از این دو فصل میاد. برای مطالعه بیشتر و آشنایی با نمودارهای پوربه (pourbaix diagram) و روش رسم آنها کتاب زیر رو پیشنهاد میکنم:
Corrosion science and technology - Talbot & Talbot
برچسب:, :: :: نويسنده : علی باقرپور
با استعانت از خداوند متعال شانزدهمین کنفرانس شیمی فیزیک ایران از هفتم تا نهم آبان ماه سال 1392 با همکاری دانشگاه مازندران و انجمن شیمی ایران در دانشگاه مازندران برگزار می شود. هدف از برگزاری این گردهمایی ایجاد فرصتی دیگر برای ارائه جدیدترین دستآوردهای علمی-پژوهشی در زمینه شیمی فیزیک و برقراری ارتباط بیشتر بین اساتید، دانشجویان و پژوهشگران به منظور تبادل نظر و ایجاد همکاری های علمی و همچنین ارتباط نهادهای دانشگاه و صنعت می باشد. لذا از کلیه اساتید، دانشجویان و پژوهشگران در زمینه شیمی فیزیک دعوت می شود در این کنفرانس که در زمینه های زیر تشکیل می شود، شرکت نمایند: به اطلاع می رساند که شانزدهمین کنفرانس شیمی فیزیک ایران مورد تایید ستاد نانو برای دریافت حمایت تشویقی پایان نامه های مرتبط با فناوری نانو در سال 1392 اعلام شده است. برای اطلاع از محورهای همایش و جزئیات ثبت نام به ادامه مطلب بروید. ادامه مطلب ... پیل سوختی (Fuel Cells) وسیله ای است که سوخت (مانند هیدروژن، متانول، گاز طبیعی، بنزین و...) و اکسیدان (مانند هوا و اکسیژن) را به برق، آب و حرارت تبدیل میکند. به عبارت دیگر پیل سوختی شبیه یک باطری بوده ولی بر خلاف باطری نیاز به انبارش (شارژ) ندارد. تا زمانی که سوخت و هوای مورد نیاز پیل تأمین شود، سیستم کار خواهد کرد. پیلهای سوختی میتوانند سوختهای حاوی هیدروژن مانند متانول ( Methanol ) ، اتانول ( Ethanol) ، گاز طبیعی ( Natural Gas ) و حتی بنزین و گازوئیل را مورد استفاده قرار دهند. برای آشنایی بیشتر پاورپوینت های زیر را دانلود کنید:
زیست توده، ماده ای است که اغلب جزء زباله ها به شمار می رود. برخی از انواع زیست توده، چیزهایی هستند که در طبیعت روی زمین بر جای می مانند مواردی مانند: درختان مرده، شاخه های درختان، شاخ و برگ های هرس شده در باغچه حیاط، اضافه غلات در زمین های کشاورزی، خرده چوب ها، خاک اره و پوسته های درختان در چوب بری ها. زیست توده، حتی موادی نظیر لاستیک و کودهای گیاهی را نیز شامل می شود.
ادامه مطلب ... یکی از آرزوهای بشر کاربرد انرژی خورشیدی به عنوان یک منبع لایزال انرژی برای مصارف بزرگ بوده است . انرژی خورشیدی را می توان در موارد زیر مورد استفاده قرار داد .
برای آشنایی بیشتر چهار مقاله زیر را دانلود کنید:
سلول های خورشیدی ، مبدل های الکترونیکی قدرت، و باطری های ذخیره کننده ی انرژی
|
||
نویسندگان
پیوندها
آخرین مطالب
|
||
![]() |